Denna sida är för dig som privatkund.

Vi har hämtat kunskaper och idéer till våra produkter från Amazonas djungel, Kalaharis öken, tibetanernas tak över världen, inuiternas värld av is, samerna i norr och moderna västerländska upptäckter. Det är en spännande resa som vi hoppas du vill följa med oss på.
Vi anser att folkbildning inom nutrition, kroppslig och mental hälsa är viktigt, därför kan du nu även köpa böcker och publikationer hos oss.
Våra produkter tillverkas till nittio procent i Sverige, resterande tio procent tillverkas i Danmark och USA och vi har egna försöksodlingar som bedrivs på Österlen i Skåne.
I största möjliga mån undviker vi laktos, gluten, färg och tillsatsämnen i våra produkter.
Det vi äter har stor betydelse för hur våra kroppar mår. En sund kost med näringsrik mat är viktig för att kroppen ska fungera på bästa sätt.

Vi marknadsför

Kosttillskott, naturlivsmedel, örtteer, vitaminer, mineraler, fettsyror,
spårämnen, fytoämnen, antioxidanter, fibrer, bioflavonider, eteriska oljor, aminosyror, hudvårdsprodukter, schampo med mera.

Terapeuter

Våra kunder är till stor del terapeuter eller kroppsvårdsbehandlare som arbetar med friskvård – eller vård av det friska. Det kan röra sig om utbildade kroppsvårdsbehandlare inom Shiatsu, So Juk, Osteopati, Homopati, Akupunktur, Zonterapi, Qi Gong, Ansiktszonterapi, Healing, Akupressur och Meridianbalansering med flera.
En ny informationssida till dig som terapeut kommer snart.

 

För mer detaljerad konsultation angående våra produkter, kontakta oss på:
046-211 63 00